Odkazy - Komerční odkazy PDF Tisk E-mail
Napsal Miloš Šula   
[14.12.2007]

Sháníte masožravé rostliny, pomůcky, substráty, zařízení? Nesehnali jste je sami ani mezi kolegy? Zkuste některý z níže uvedených odkazů na komerční stránky, kde dozajista naleznete a můžete zakoupit požadované a hledané, nebo se zkuste porozhlédnout v sekci výhod pro členy:


masozravky.com_2.jpg

 Jedna z nejrozsáhlejších mabídek masožravých rostlin a semen v celoevropském i světovém formátu. Internetový obchod Kamila Páska (člen CCPS) zdenabízí své výpěstky všech rodů masožravých rostlin, desítky, ba stovky druhů, včetně rostlin raritních. Od lehce zvládnutelných až po pěstitelské oříšky.Z výsevů, nepohlavního množení i in-vitro kultivace....

sarracenia.cz

srba.jpg

Stránky chomutovské firmy ´Masožravé rostliny – Jana Srbová´ s nabídkou a informacemi o masožravých rostlinách a především pak o špirlicích (Sarracenia). Masožravé rostliny zde nabízené pocházejí převážně z kultivace nám všem známého Mirka Srby (člen společnosti CCPS).


Carnivorous Plants Growing (CPG)

liska.jpg

Obsáhlé a zajímavé stránky Járy Lišky (člen CCPS) s množstvím rad a tipů, rozsáhlou fotogalerií, taxonomií, vyhledávačem synonym, slovníkem či nabídkou rostlin, semen a pěstebních pomůcek a substrátů.


Dionea Prostějov

dionea.jpg

Stránky Vladimíra Sedláčka (člen společnosti CCPS), dlouholetého pěstitele masožravých rostlin, tilandsií a kaktusů. Z jeho rostlin můžete vybírat i na různých akcích a výstavách.

Aktualizováno ( [01.02.2023] )